Boligområder

Andrenbakken 10A og B, 1392 Vettre

Andrenbakken 10A og B, 1392 Vettre

Boligområdet kalles «Andrenbakken» huset er kalt Gamle Skogheim. Området består av totalt 10 stk tre- 3 roms leiligheter, beliggende i horisontaltdelte rekkehus i 2 etasjer. Bestående av to husgrupper, en i 8 enheter og denne ene i 2 enheter. Her har man boder utover leilighet på loft. Totalt er denne ene byggningen 3 etasjer.
Se området på kart

Andrenbakken 2A-8B.

Andrenbakken 2A-8B.

Boligområdet kalles «Andrenbakken» og består av totalt 10 stk tre- 3 roms leiligheter, beliggende i horisontaltdelte rekkehus i 2 etasjer. Bestående av to husgrupper, en i 8 enheter og en i 2 enhet. Det er boder beliggende i kjeller til hver enkelt leilighet.
Se området på kart

Blakstad Hageby 14C og 29A

Blakstad Hageby 14C og 29A

Boligområdet kalles «Blakstad Hageby»og her har vi to tre – 3 – roms leiligheter, beliggende i vertikaltdelt rekkehus i 2. etasjer.Inngang i 1. etasje. Boder i kjeller medfølger til leilighet. Dette er leiligheter beliggende i et eget selvstendig BRL hvor Stiftelsen er en av sameierne. Våre leietagere her er pålagt å følge alle dugnader og regler som borettslaget har og bestemmer.
Se området på kart

Garasjehuset vis a vis Husej 61

Bilde ikke tilgjenglig

Garasjehuset med parkering på tak. Består av 38 plasser og her er ingen adskilt vegg mellom biler. Plassen er ca. 15 m2 . Automatisk portåpner med nøkkel. Forbudt med ladning av el- hybrid bil. Kun motorvarmer
Se området på kart

Husejordet 106 - 144

Husejordet 106 - 144

Her har vi 20 stk to-roms leiligheter liggende på toppen av vårt område Husejordet, hvor navnet er Jomfrutoppen. Leiligheten har soverom-innebod-kombinert bad toalett vaskerom- kjøkkenkrok og stue. Adkomst til leilighet er utenfra direkte fra overbyggd inngangsparti. Leilighetenene er beliggende over hverandre i to etasjes bygg, horisontalt delt. Det hører med en utvendig bod til hver leilighet
Se området på kart

Husejordet 1A - 21B

Husejordet 1A - 21B

Bygningen her har navnet Langblokka og består av småleiligheter fra 28,4 m2 til noe få små to-roms leiligheter på 43,5 m2. Bygningen er oppført i tre og betong. Har leiligheter i 1. etasje og U. etasje. Hver leilighet har en bod og tilgang til fellesvaskeri. Begrenset kjøring og felles parkering langs vei inn i området.
Se området på kart

Husejordet 2 / 201 - 239

Husejordet 2 / 201 - 239

Husejordet 2 er vår eneste blokk og består av 39 småleiligheter/ hybler, med egen inngangsdør til hver boenhet, fra felles korridor. Forøvrig består småleilighet av vindfang, bad/wc, stue og en kjøkkenkrok. Boder og fellesvaskeri er i kjeller. Byggning er oppført i betong og er i tre etasjer med kjeller.
Se området på kart

Husejordet 23 - 53

Husejordet 23 - 53

Dette området kalles Møllehaugen, hvor navnet har sin tilknytning til tidligere tider hvor en demning og et møllehus var i bruk i området. Boligområdet består av 4 stk rekkehusgrupper med 4 vertikaltdelte boliger i to etasjer i hver gruppe. For alle leiliheter er det medhørende boder i kjeller. Her kan det differensieres noe i forhold til hvor mye som er utgravd og kan benyttes. Eget område for parkering av biler til husstandene.
Se området på kart

Husejordet 61 - 71

Husejordet 61 - 71

Området her kalles nye Husejordet. Her har vi en bygning som består av 6 stk 3-roms rekkehusleiligheter 74 m2 med en utvendig bod. Her i området er det kun tillatt med kjøring til og fra på området. Parkering er forbudt. Alle må ta hensyn til barna.
Se området på kart

Husejordet 62 - 104

Husejordet 62 - 104

Området kalles nye Husejordet. Området her kalles nye Husejordet. Her har vi tre bygning som består av 6 stk 4-roms rekkehusleiligheter på 97,3 m2 og en bygning som består av 4 stk 4 roms rekkehusleiligheter på 97,3 m2. Alle med en egen utvendig bod. Her i området er det kun tillatt med kjøring til og fra på området. Parkering er forbudt. Alle må ta hensyn til barna.
Se området på kart

Husejordet 73 - 83

Husejordet 73 - 83

Området kalles Nye Husejordet. Området her kalles nye Husejordet. Her har vi en bygning som består av 6 stk 5-roms rekkehusleiligheter 99,5 m2 med en utvendig bod. Her i området er det kun tillatt med kjøring til og fra på området. Parkering er forbudt. Alle må ta hensyn til barna.
Se området på kart

Maurrudløkka 48A

Maurrudløkka  48A

Boligområdet kalles «Maurrudløkka» og består av en 2-roms leilighet beliggende i 1. etasje, på flat tomt med utgang direkte til terrengplan. I front av leilighet, utenfor stue og soverom, ligger en forholdsvis stor balkong med tilgang kun fra stue. Til leilighet tilhører en carport med utebod i bakkant. Vi gjør oppmerksom på at det er bolig i 2. etasje med oppgang over vårt inngangsparti. Våre leietagere her er pålagt å følge alle dugnader og regler som borettslaget har og bestemmer.
Se området på kart

Nye Garasjer vis a vis Husej 2

Bilde ikke tilgjenglig

Nytt garasjeanlegg ble bygg ferdig i 2013. Hver plass er på 18 m2 Låsbar port og plasser er adskilt med nettinggjerde. Det er ikke tillatt med lagring, reparasjoner av bil eller øvrig hobbyvirksomhet. Forbudt med ladning av el- hybrid bil. Kun motorvarmer
Se området på kart

Skogfaret 44 - 46 - 52

Skogfaret  44 - 46 - 52

Boligområdet kalles «Skogfaret» i Bærum og består av tre 4-roms leiligheter (3 soverom), beliggende i tre etasjers blokker. Disse er et i eget selvstendig BRL hvor stiftelsen er en av sameierne. Inngang til leiligheter er i gårdsplan og inn i trappegang. Det medfølger to boder til hver leilighet og garasje til to av leilighetene. Våre leietagere her er pålagt å følge alle dugnader og regler som borettslaget har og bestemmer.
Se området på kart

Strandveien 48A - 48B - 48C - 48D

Strandveien  48A - 48B - 48C - 48D

Vi har fire eneboliger, beliggende i ytterkant av området til Blakstad Sykehus og de er fordelt på 2-stk 4-roms eneboliger og 2-stk 5-roms eneboliger. De ligger i grupper på to og to adskilt med garasje imellom. Boligene er i 2 etasjer ( 1+u.etg). Inngang til boligene er i underetasje og i 1. etasje er det også utgang til balkong og terreng. Garasje medfølger til hver leilighet.
Se området på kart