Leilighetstyper

Andrenbakken 10A og B, 1392 Vettre

Andrenbakken 10A og B, 1392 Vettre

3-roms leilighet (2 soverom) - 80m² · Gamle Skogheim

Boligområdet kalles «Andrenbakken» huset er kalt Gamle Skogheim. Området består av totalt 10 stk tre- 3 roms leiligheter, beliggende i horisontaltdelte rekkehus i 2 etasjer. Bestående av to husgrupper, en i 8 enheter og denne ene i 2 enheter. Her har man boder utover leilighet på loft. Totalt er denne ene bygningen 3 etasjer.
Plantegning

Andrenbakken 2A-8B.

Andrenbakken 2A-8B.

3-roms leilighet (2 soverom) - 80m² · Andrenbakken

Boligområdet består av 3-roms leiligheter, (2 soverom) beliggende i horisontaldelt rekkehus i 2 etasjer og i en husgruppe på 8 enheter og en frittstående bolig bestående av to leiligheter. Plantegning viser romfordelingen av leiligheten. Det er boder beliggende i kjeller til hver enkelt leilighet. Hvitevarer er ikke med i leiepris. Leietaker må selv tegne eget abbonement på strømleveranse og nettleie.
Plantegning

1-roms låsbare garasjer andrenbakken - 15m² · Låsbar Garasjeplass

Blakstad Hageby 14C og 29A

Blakstad Hageby 14C og 29A

3-roms leilighet (2 soverom) - 70m² · Blakstad Hageby

Boligområdet består av to 3-roms leiligheter (2 soverom), beliggende i vertikalt delt rekkehus i 2 etasjer. Inngang i 1. etasje. Boder i kjeller medfølger leilighet. Dette er en leilighet beliggende i et BRL hvor stiftelsen er en av sameierne. Plantegning viser romfordelingen av leiligheten. Hvitevarer er ikke med i leiepris. Leitaker må selv tegne eget abbonement på strømleveranse og nettleie. .
Plantegning

Garasjehuset vis a vis Husej 61

1-roms garasjehuset husejordet - 15m² · Garasjehuset

Garasjehuset med parkering på tak. Består av 38 plasser og her er ingen adskilt vegg mellom biler. Plassen er ca. 15 m2 .

Husejordet 106 - 144

Husejordet 106 - 144

2-roms leilighet (1 soverom) - 50m² · Jomfrutoppen

Boligområdet kalles «Jomfrutoppen» og består av 2-roms (ett soverom) leiligheter i to etasjes byggninger horisontalt delt. Husgruppen består av to bygninger og ligger øverst på Husejordet. Plantegningen viser romfordelingenav leilighet. Til hver leilighet hører med en bod som, ligger i ende av bygg med egen inngang. Hvitevarer er ikke med i leiepris. Leietaker må selv tegne eget abbonement på strømleveranse og nettleie.
Plantegning

Husejordet 1A - 21B

Husejordet 1A - 21B

1-roms hybel (ikke eget soverom) - 28m² · Langblokka

Beliggende i 1. etasje mot uteområde. Her er det balkong utenfor stue med trapp ned til uteområde. Tilgang til hybel/småleilighet fra felles korridor i bakkant av bygning. Felles inngang i front av bygning. Hybelkomfyr, hybelkjøleskap, kabel-TV, panelovner og tilgang til fellesvaskeri med vaskemaskiner og tørketrommel er inklusive i månedsleie. Eget strømabonnement må tegnes av leietager. Egen bod til leilighet. Se plantegning 2.
Plantegning

1-roms hybel m/sovealkove - 35m² · Langblokka

Beliggende i 1. etasje mot uteområde. Her er det balkong utenfor stue med trapp ned til uteområde. Tilgang til hybel/småleilighet fra felles korridor i bakkant av bygning. Felles inngang i front av bygning. Hybelkomfyr, hybelkjøleskap, kabel-TV, panelovner og tilgang til fellesvaskeri med vaskemaskiner og tørketrommel er inklusive i månedsleie. Eget strømabonnement må tegnes av leietager. Egen bod til leilighet. Se plantegning 1.
Plantegning

1-roms hybel m/sovealkove - 35m² · Langblokka

Beliggende i 2. etasje.Her er det balkong utenfor stue. Inngang til småleilighet er felles inngang med nabo fra vei på baksiden av bygningen. Hybelkomfyr, hybelkjøleskap, kabel-TV, panelovner og tilgang til fellesvaskeri med vaskemaskiner og tørketrommel er inklusive i månedsleie. Eget strømabonnement må tegnes av leietager. Egen bod til leilighet. Se plantegning 1.
Plantegning

1-roms hybel m/sovealkove vikarer - 35m² · Langblokka

Dette er møblert hybel-småleilighet med alkove kun beregnet for kortidsleie av personalet i VVHF. Beliggende i Langblokkas 1. etasje mot uteområde. Her er det balkong utenfor stue med trapp ned til uteområde. Tilgang til hybel/småleilighet fra felles korridor i bakkant av bygning. Felles inngang i front av bygning. Hybelkomfyr, hybelkjøleskap, kabel-TV, panelovner og tilgang til fellesvaskeri med vaskemaskiner og tørketrommel er inklusive i månedsleie. Strøm/El-forbruk inklusiv i leie. Egen bod til leilighet. Se plantegning 1.
Plantegning

1-roms hybel vikarer, ikke eget soverom) - 28m² · Langblokka

Dette er møblert hybel-småleilighet kun beregnet for kortidsleie av personalet i VVHF. Beliggende i Langblokkas 1. etasje mot uteområde. Her er det balkong utenfor stue med trapp ned til uteområde. Tilgang til hybel/småleilighet fra felles korridor i bakkant av bygning. Felles inngang i front av bygning. Tilgang til fellesvaskeri med vaskemaskiner og tørketrommel er inklusive i månedsleie. Strøm/El-forbruk inklusiv i leie. Egen bod til leilighet. Se plantegning 2.
Plantegning

2-roms leilighet (1 soverom) - 43m² · Langblokka

Småleilighet med eget soverom i Langblokkas 2.etasje. Her er det balkong utenfor stue. Inngangen til små-leilighet er felles inngang med nabo fra veien på bakside av bygning. Hybelkomfyr, hybelkjøleskap, kabel-TV, panelovner og tilgang til fellesvaskeri med vaskemaskin og tørketrommel er inklusive i månedsleie. Eget strømabonnement må tegnes av leietager. Egen bod til leilighet. Se plantegning 2.
Plantegning

Husejordet 2 / 201 - 239

Husejordet 2 / 201 - 239

1-roms hybel (ikke eget soverom) - 25-28m² · Hybel/småleilighet

Beliggende i en tre - 3 - etasjes blokk med én hovedinngang. Inngang til hver boenhet er fra felles korridor i hver etasje. Her er det balkong utenfor stue, hybelkomfyr, hybelkjøleskap, kabel-TV, panelovner og tilgang til fellesvaskeri med vaskemaskiner og tørketrommeler. Strøm/el-forbruk er inkl. i månedleie. En egen bod i kjeller. Denne boenhet er total nyrenovert, kjøkken, bad stue, belegg og laminater på gulv, ny yttervegg, vinduer og balkongdør. Se plantegning 2
Plantegning

1-roms hybel vikarer, ikke eget soverom) - 25m² · Møblert vikarhybel for kortidsleie

Beliggende i en 3-etasjes blokk med én hovedinngang. Inngang til hver boenhet er fra felles korridor i hver etasje. Her er det balkong utenfor stue, hybelkomfyr, hybelkjøleskap, kabel-TV, panelovner og tilgang til fellesvaskeri med vaskemaskiner og tørketrommeler. Strøm/el-forbruk er inkl. i månedleie. En egen bod i kjeller. Denne boenhet er total nyrenovert og møblert med utstyr, nytt kjøkken, bad stue, belegg og laminater på gulv, ny yttervegg, vinduer og balkongdør. Se plantegning 2
Plantegning

2-roms småleilighet (1 soverom) - 32m² · Småleilighet

Småleilighet med eget soverom. Beliggende i en -3 - tre etasjes blokk med egen hovedinngang. Inngang til hver boenhet fra felles korridor i hver etasje. Her er det balkong utenfor stue. Hybelkomfyr, hybelkjøleskap, kabel-TV, panelovner og tilgang til fellesvaskeri med vaskemaskiner og tørketrommeler, samt strøm/el-forbruk, er inklusive i månedsleie. Egen bod i kjeller. Se plantegning nr 1.
Plantegning

Husejordet 23 - 53

Husejordet 23 - 53

4-roms leilighet (3 soverom) - 88m² · Møllehaugen

Boligområdet består av 4 stk rekkehusgrupper med 4 vertikaltdelte boliger i to etasjer i hver gruppe. Leilighetene har tre soverom. For alle leiligheter er det boder i kjeller. Her kan det differensieres noe i forhold til hvor mye som er utgravd og kan benyttes. Plantegning viser generelt boområde. Innredninger vist på tegningen kan variere fra hva som virkelig er installert i leilighet. Det er innholdet i den enkelte leilighet ved gjennomgang ved innflytting som gjelder. Hvitevarer er ikke med i leiepris. Leietaker må selv tegne eget abbonement på strømleveranse og nettleie.
Plantegning

Husejordet 61 - 71

Husejordet 61 - 71

3-roms leilighet (2 soverom) - 74m² · Nye Husejordet

En del av Boligområdet består av 3-roms leiligheter, ( to soverom) beliggende i vertikaldelt rekkehus i 2 etasjer ( 1. etg og 2.etg) og i husgruppe på 6 enheter. Inngangen til leiligheten er i 1. etasje. Det medfølger en utvendig bod til hver leilighet. Uteareal på begge sider av leilighet med utgang til terreng. Plantegning viser romfordelingen av leiligheten. Hvitevarer er ikke med i leiepris. Leietaker må selv tegne eget abbonement på strømleveranse og nettleie.
Plantegning

Husejordet 62 - 104

Husejordet 62 - 104

4-roms leilighet (3 soverom) - 97m² · Nye Husejordet

Boligområdet består av fire – 4 – roms leiligheter, beliggende i vertikaldelt rekkehus i 2 etasjer ( 1. etg med u.etg) og i husgrupper på 6 og 4 enheter. Inngangen til leiligheten er i hovedetasje. Det medfølger en utvendig bod til hver leilighet. Uteareal på begge sider av leilighet med utgang til terreng. Plantegning viser romfordelingen av leiligheten. Hvitevarer er ikke med i leiepris. Leitaker må selv tegne eget abonement på strømleveranse og nettleie. .
Plantegning

Husejordet 73 - 83

Husejordet 73 - 83

5-roms leilighet (4 soverom) - 99m² · Nye Husejordet

Boligområdet består av fem – 5 – roms leiligheter, beliggende i vertikaldelt rekkehus i 2 etasjer ( 1. etg og 2.etg) og i husgruppe på 6 enheter. Inngangen til leiligheten er i 1. etasje. Det medfølger en utvendig bod til hver leilighet. Uteareal på begge sider av leilighet med utgang til terreng. Plantegning viser romfordelingen av leiligheten. Hvitevarer er ikke med i leiepris. Leitaker må selv tegne eget abonement på strømleveranse og nettleie.
Plantegning

Maurrudløkka 48A

Maurrudløkka  48A

2-roms leilighet (1 soverom) - 58m² · Maurrudløkka

Boligområdet består av et sameie hvor vi er eier av en to – 2 – roms leilighet beliggende i terrengplan og det hører med en carport til leilighet. I bakkant av carport er en mindre bod som kan brukes. Dette er en leilighet beliggende i et BRL hvor stiftelsen er en av sameierne. Plantegning viser romfordelingen av leiligheten. Hvitevarer er ikke med i leiepris. Leitaker må selv tegne eget abonement på strømleveranse og nettleie.
Plantegning

Nye Garasjer vis a vis Husej 2

1-roms låsbare garasjer husejordet - 18m² · Låsbare garasjer

Nytt garasjeanlegg ble bygget ferdig i 2013. Hver plass er på 18 m2 Låsbar port og plasser er adskilt med nettinggjerde. Det er ikke tillatt med lagring, reparasjoner av bil eller øvrig hobbyvirksomhet. Det finnes tre el-bil ladeplasser man kan leie, ikke lademuligheter i resten av garasjene.

Skogfaret 44 - 46 - 52

Skogfaret  44 - 46 - 52

4-roms leilighet (3 soverom) - 92m² · Skogfaret

Boligområdet består av flere tre etasjes blokker hvor vi eier 3 stk, fire - 4 - roms leiligheter. Dette er BRL hvor stiftelsen er en av sameierne. Inngangen til leiligheten er i gårdsplan og inn i trappegang. Det medfølger to boder til hver leilighet og garasje til to av leilighetene. Plantegning viser romfordeling av leiligheten. Hvitevarer er ikke med i leiepris. Leitaker må selv tegne eget abonement på strømleveranse og nettleie.
Plantegning

Strandveien 48A - 48B - 48C - 48D

Strandveien  48A - 48B - 48C - 48D

4-roms enebolig (3 soverom) - 108m² · Enebolig på sykehusområdet

Beliggende inne i ytterkant av området til Blakstad Sykehus og består av to 4-roms boliger (3 soverom), beliggende vertikalt delt med garasje. Bolig i 2 etasjer med hovedetasje og u.etasje, i husgruppe på 4 enheter. Inngangen til leiligheten er i underetasje. Det medfølger en garasje til hver bolig. Uteareal på begge sider av bolig med utgang til terreng. Plantegning viser romfordelingen av leiligheten. Hvitevarer er ikke med i leiepris. Leietaker må selv tegne eget abbonement på strømleveranse og nettleie.
Plantegning

5-roms enebolig (4 soverom) - 132m² · Enebolig på sykehus området

Beliggende inne i ytterkant av området til Blakstad Sykehus og består av to fem – 5 – roms boliger, beliggende vertikalt delt med garasje. Bolig i 2 etasjer med hovedetasje og u.etasje, i husgruppe på 4 enheter. Inngangen til leiligheten er i underetasje. Det medfølger en garasje til hver bolig. Uteareal på begge sider av bolig med utgang til terreng. Plantegning viser romfordelingen av leiligheten. Hvitevarer er ikke med i leiepris. Leitaker må selv tegne eget abonement på strømleveranse og nettleie.
Plantegning